Cum sa alegi lautarii / band-ul potrivit pentru evenimentul tau?

Cand vine vorba de organizarea unui eveniment, trebuie sa va ganditi foarte bine la ce stiluri de muzica se vor asculta la petrecere deoarece aceasta o sa tina pe ringul de dans invitatii. 

Este foarte important sa alegeti o echipa cu experienta care sa va tina in picioare invitatii. Evenimentul tau trebuie sa fie o petrecere pe cinste, iar calitatea va face diferenta. Va recomandam sa alegeti o echipa cu care ati luat contact si la alte evenimente in care v-ati simtit bine.

Sonorizare

Cu toate ca ati ales o echipa potrivita pentru evenimentul dumneavoastra, este necesar sa va asigurati ca instrumentele si boxele sunt de calitate, au putere suficienta si claritate.

Lumini

Pentru o atmosfera de petrecere, luminile pot face diferenta. Va recomandam sa solicitati echipei de muzica sa va ofere lumini care pot fi sincronizate cu muzica.

 

Alegerea unui DJ

In cazul in care echipa pe care ati ales-o nu este formata dintr-un numar impresionant de persoane, este posibil sa existe pauze destul de lungi, moment in care invitatii dumneavoastra vor fi nevoiti sa astepte ca muzica sa revina. Pentru aceste momente, DJ-ul poate face diferenta si va aduce diversitate, astfel incat puteti multumii toti invitatii, indiferent de gusturile muzicale.