Restaurant nunta Dragasani

Vrei o nunta de poveste? La Ballroom Dragasani ne asiguram ca vei avea un eveniment de care iti vei aminti cu placere intreaga viata. Iti punem la dispozitie un restaurant de nunta in Dragasani cu propria crama unde primesti vinul gratuit din partea casei si vom face tot ce este necesar pentru ca invitatii tai sa plece spunand ca a fost cea mai buna petrecere la care au participat.

Ballroom in Valcea - locatie nunta Dragasani cu crama

Locatia noastra de nunta din Dragasani iti ofera cadrul perfect pentru ziua cea mare, indiferent daca ai 50 sau chiar 500 de invitati. La Ballroom Dragasani vei putea organiza evenimentul mult dorit si in aer liber, cu un decor modern si plin de viata si verdeata. De asemenea, localul nostru de nunta iti pune la dispozitie o crama unde vei putea organiza sedinte foto si impresiona invitatii cu degustari de vinuri din soiuri locale renumite.

Si, in cazul in care alegi sa organizezi evenimentul tau la noi, Ballroom Dragasani iti ofera gratuit vinul. Adauga la acest cadou greu de refuzat un meniu de mancare bine realizat dupa preferintele si cerintele tale de bucatarii nostri specialisti si vei avea ingredientele de baza ale unei petreceri memorabile.

Ballroom Dragasani este o locatie de nunta superba pentru orice anotimp si o garantie pentru o petrecere de vis. Te asteptam cu drag!

Ballroom in Valcea

Alege Ballroom Dragasani, restaurantul de nunta Dragasani unde vei avea un eveniment memorabil!

Locatie nunta Valcea - de ce sa alegi Ballroom Dragasani

Nunta ta de poveste te asteapta la Ballroom, restaurant nunta Dragasani! Ce ne recomanda ca fiind alegerea cea mai potrivita pentru tine:

Vrei un eveniment de neuitat? Alege Ballroom Dragasani, o locatie de nunta din Valcea cu propria crama!

Restaurant nunta Dragasani - meniuri pentru orice eveniment

La Ballroom Dragasani, restaurant de nunta cu propria crama, putem sa oferim meniu personalizat dupa preferintele clientilor. Vrem ca evenimentul sa fie exact asa cum iti doresti si sa nu iti faci griji cu privire la mancare si bautura.

Mancarea va fi preparata in ziua evenimentului in bucataria noastra de bucatari specialisti, fiind servita calda. Meniul de mancare il vom alege impreuna cu atentie iar ingredientele provin din surse locale fiind produse proaspete si delicioase din zona.

Cand alegi Ballroom Dragasani ca restaurant de nunta, vinul il primesti cadou! Oferim bar si personal de intampinare oaspeti si, pe langa vin, in baza meniului stabilit inainte, vei avea bauturile alcoolice, cocktailurile si racoritoarele pe care le doresti. Va exista cate o optiune pentru toata lumea si invitatii tai vor fi incantati!

Restaurant nunta Dragasani - decoratii, flori, fotograf si muzica

Daca vei alege sa iti organizezi evenimentul la Ballroom-ul nostru, restaurant nunta din Dragasani, nu trebui sa iti faci griji cu planificarea evenimentului. La noi vei gasi toate accesoriile de care ai nevoie, iar mesele si scaunele pot fi decorate exact asa cum iti doresti.

Si, pentru ca niciun eveniment nu poate fi complet fara flori, te putem ajuta sa gasesti cele mai frumoase aranjamente. De asemenea, te putem pune in legatura cu cei mai buni fotografi si videografi din zona, dar si cu formatia sau DJ-ul perfect pentru evenimentul tau.

Totodata, iti punem la dispozitie echipamentele audio -vizuale, sistem de sunet si microfoane, adica tot ce este necesar pentru petreceri de neuitat!

Vrei un eveniment de neuitat? Alege Ballroom Dragasani, o locatie de nunta din Valcea cu propria crama!

Locatie nunta Valea Caselor

Indiferent daca vrei un eveniment restrans sau unul cu multi invitati, personalul nostru are experienta necesara pentru a crea atmosfera perfecta si a oferi serviciile cele mai bune. Suntem o locatie de nunta ideala pentru evenimente din Valea Caselor si iti putem garanta petreceri de neuitat.

Locatie nunta Zlatarei

Suntem o locatie de nunta perfecta pentru evenimentele din Zlatarei. Putem face aranjamente de mese rotunde care pot gazdui pana la 12 persoane sau putem discuta despre mese lungi aranjate adecvat in functie de numarul de invitati. Vinul este din partea casei, iar mancare va fi exact asa cum iti doresti.

Locatie nunta Borosesti

Daca esti din Borosesti si ai nevoie de o locatie de nunta eleganta, Ballroom Dragasani este exact ce iti trebuie.

Te asiguram ca invitatii tai se vor simti minunat si ca vei avea cea mai frumoasa petrecere, cu mancare si bautura exact asa cum ai comandat.

Locatie nunta Mazili

Indiferent daca este vorba despre o nunta, un botez sau o zi de nastere, daca esti din Mazili poti alege o locatie de nunta precum Ballroom Dragasani. Avem propria bucatarie si iti putem personaliza meniul, dar si propia crama si iti oferim vinul gratuit din partea casei.

Locatie nunta Verdea

Un eveniment reusit inseamna mancare, bautura, muzica de calitate, dar si un decor dragut. Daca esti din Verdea, Ballroom Dragasani este locatia de nunta de care ai nevoie. Te asteptam cu cele mai bune preturi si cu servicii ireprosabile care garanteaza succesul petrecerii tale.

Locatie nunta Zarneni

Avem experienta organizarii a numeroase evenimente si suntem o locatie de nunta perfecta pentru cei din Zarneni. Invitatii tai se vor bucura de o petrecere de neuitat si vor pleca incantati de la Ballroom Dragasani. Te asteptam sa discutam in detaliu despre aranjamente, meniu si bautura!

Locatie nunta Stefanesti

Vrei o locatie de nunta pentru Stefanesti? Ballroom Dragasani este un restaurant cu propria crama care, pe langa mancare delicioasa, iti ofera gratuit vinul. Vei avea tot ce este necesar pentru o petrecere de succes si te vei bucura de momente de neuitat alaturi de cei dragi.

Locatie nunta Voicesti

Locatie nunta Voicesti

Ballroom Dragasani este o locatie de nunta potrivita si pentru cei din Voicesti. Nu este greu de ajuns la noi si te putem ajuta sa ai exact petrecerea pe care o doresti.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a discuta in detaliu despre preturi, mancare, vinuri si beneficiile pe care le oferim.

Alege Ballroom Dragasani, restaurantul de nunta Dragasani unde vei avea un eveniment memorabil!

Vrei un eveniment memorabil? Alege Ballroom, un restaurant nunta Dragasani cu propria crama!

Pentru mai multe informatii cu privire la disponibilitate restaurant nunta Dragasani, meniuri si preturi, ne poti suna la numarul de telefon 0722 335 914 sau ne poti trimite un email la adresa dragasaniballroom@gmail.com – iti vom raspunde in cel mai scut timp.

De asemenea, daca vrei sa vezi locatia si sa ne si cunoastem, te asteptam la noi, pe Strada Podgoriei 23, Dragasani 245700.

Restaurant nunta Dragasani

Completeaza formularul si te sunam noi:

    Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
    Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).